WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

Tankstation Stevenshof

 

 

Services

Brandstoffen

Welkom

Vergaande service en een gemoedelijke sfeer. Dat is hoe wij het graag zien. U voelt zich thuis op het tankstation en komt graag terug!

Tankstation Stevenshof B.V. is een station met een echte buurtfunctie. Dit tankstation voorziet in een breed scala aan services. Eind 2020 is de shop geheel verbouwt. Gasten kunnen nu de lekkerste broodjes en snacks afhalen bij de Bakery. Ook was je hier je kleding en ander textiel in de XL wasmachines. Een XL autowaspark is ook aanwezig bij Tankstation Stevenshof. Bij het osmosewater tappunt kunnen onder andere glazenwassers hun water tappen voor een streeploos eindresultaat. Ook aanhangwagens huur je bij dit tankstation.

 

Bakery
Koffie
- Wasboxen incl. XXL Washbox
- Carwash 
- Doekenautomaat
- Geurautomaat
- Mattenwasser
- Stofzuigers
- Bandenpomp (lucht + stikstof)
- Aanhangwagen verhuur
- Cadeauartikelen
- Textile Wash
- Osmosewater tappunt

 

  

 

  

 


 

 

 

Textile Wash

 

Osmosewater tappunt

Wij hebben al veer verschillende 'wasjes' voorbij zien komen. Tafellinnen, tenues van sportteams, dekbedden, gordijnen, vakantiewas en paardendekens. Weinig is te gek voor onze joekels van wasmachnies tot 20 kg! Meer info.   Voor het streeploos reinigen van ramen en ruiten hebben wij een tappunt voor gedemineraliseerd water. Menig glazenwasser weet zijn weg inmiddels te vinden naar dit punt.

Betaalwijzer

Klantenservice

Alleen wanneer we op de hoogte zijn van uw opmerkingen en/ of klachten, kunnen wij er alles aan doen om u te helpen en dit tot volle tevredenheid op te lossen. Klik hier om ons klachtenformulier in te vullen.

 

Tankstation Stevenshof

Stevenshofdreef 152,
2331 DB Leiden
071 53 16 305
Ma t/m Vrij 6.00 - 20.30 uur
Zat 7.00 – 20.30 uur
Zon 8.00 – 20.30 uur

ZIE OOK

FOTOS

PROMOTIES

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Oliehandel

Oliehandel

Waspas

Waspas