WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

Over Tankstations Jongeneel

Missie

Het creëren van ervaringen die zó goed zijn dat ze doorverteld worden: vergaande service in een gemoedelijke sfeer. Ervaar het zelf en vertel het verder!

 

Gemoedelijk

Je voelt je meer dan welkom op onze tankstations. Onze medewerkers doen er alles aan om je een prettige en vertrouwde omgeving te bieden.

Innovatie

Wij kijken graag buiten de gebaande paden. Wij willen je verrassen en inspireren en onze passie voor ons vak laten voelen. Zie ook: Osmosewater tappunt, Tanken op aardgas, Brandstof op locatie geleverd.

 

Full Service

Wij kiezen bewust voor uitgebreide service stations. In een markt waar onbemande tankstations steeds meer aanwezig zijn, zijn wij niet vies van ambitie en steken graag ons nek uit voor onze klanten. Daarom komen wij graag met nieuwe services om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Terug in de tijd...

   

 
nnnn

2018

Begin januari openen we onze achtste locatie, Tankstation De Blinkerd in Lisse.

 


 
 

2017

Half december openen we onze zevende locatie, Tankstation Honselersdijk. Een overname van de familie Wubben die er na 51 jaar mee stopt.


 
 

2016

Tankstation Ypenburg B.V. wordt wederom uitgeroepen tot beste Total tankstation van Nederland. Dit wordt gevierd met een limited edition; de frikanfetti!


 
 

2016

In maart opent na een grondige verbouwing, het zesde tankstation, Service Station Duinoord B.V., haar deuren. Tanken - Brood & Wassen is de formule in een setting die naadloos past binnen de oude Haagse stadswijk waar deze vestiging gelegen is.


 
 

2015

De vijfde vestiging van Tankstations Jongeneel wordt geopend met de overname van Total Tankstation De Uithof in Den Haag.


 
 

2014

Tankstation Ypenburg B.V. wordt na uitreiking van de titel Beste TOTAL Tankstation van Nederland, ook uitgeroepen tot Beste TOTAL tankstation van Europa!


 
 

2012

In de zomer van 2012 opende de vierde vestiging van Tankstations Jongeneel in de wijk Ypenburg in Den Haag. Met dit tankstation vestigde het bedrijf zich tegen de markttrend in als ambitieuze speler op de full service markt.

 

2002

De bedrijfsactiviteiten werden nu volledig overgenomen door zijn zoon Mattijs en enkele jaren later  zijn ook de zussen Jongeneel actief werkzaam in de zaak.

 

 


 
 

2000

Eind 2000 werd bekend dat Peter Jongeneel ongeneeslijk ziek was. Dat was het moment dat zoon Mattijs Jongeneel (derde generatie) zijn vader kwam bijstaan in de zaak. Peter overleed een jaar later, begin 2002.


 
 

1999

Februari 1999 was, met de overname van TOTAL tankstation De Mors in Leiden, een derde vestiging een feit. Een tankstation met ligging aan een grote weg wat weer een andere klantengroep met zich mee bracht.

 

1989

We spreken in meervoud want in 1989 opende het tweede tankstation van de familie Jongeneel haar deuren in de wijk Stevenshof in Leiden. Aad Jongeneel heeft dit station nog net voor zijn overlijden kunnen openen. Dit tweede station werd een TOTAL tankstation en niet lang daarna kleurde ook de witte pomp in Valkenburg om naar het TOTAL-rood.

 


 
 

1988

In 1988 gaf Aad Jongeneel de bedrijfsleiding over aan zijn zoons Hans en Peter Jongeneel. Middels kop of munt, echt waar, werd besloten dat Hans verder zou gaan met de transportactiviteiten en Peter met de tankstations.

 

1980

In 1980 opende Aad Jongeneel ter verbreding van de bedrijfsactiviteiten van zijn transportbedrijf zijn eerste eigen tankstation in Valkenburg zh. Dit is het begin van de geschiedenis van ons bedrijf.

 

FOTOS

PROMOTIES

Spaar voor extra geld voor jouw voetbalclub!

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Oliehandel

Oliehandel

Waspas

Waspas