WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

Waspas Ypenburg

Waspas waspark Ypenburg

Bij het waspark van Tankstation Ypenburg kun je betalen met je waspas. Deze waspas kan je digitaal ontvangen maar als je het prettiger vindt zijn er ook fysieke waspassen te verkrijgen in de shop.

Nog geen waspas?

Je waspas kan je digitaal aanschaffen door je gegevens in te vullen in ons registratieformulier. Je krijgt dan jouw persoonlijke QR-code van ons per e-mail toegestuurd. Wil je liever een fysieke waspas dan kan je deze gratis afhalen bij de kassa in de shop bij Tankstation Ypenburg. Je kunt deze waspas altijd later nog online registreren.

Let op! Er kan maar 1 waspas aan een e-mailadres gekoppeld worden. Wil je als bedrijf meerdere waspassen in gebruik nemen, waardeer deze dan op bij de kassa op het tankstation.

Opwaarderen

Je digitale of fysieke waspas opwaarderen kan via onderstaande webshop of bij de kassa in de shop van Tankstation Ypenburg. Klik hier om je pas direct online op te waarderen. Klik op de kaart WASPAS OPWAARDEREN. Hierna kan je het door jou gewenste bedrag opwaarderen. Vanaf €50,- opwaarderen krijg je er een gratis bonus bij. 

Ik heb een waspas in de shop bij de kassa gehaald, ik wil deze graag registreren.

Vul het registratieformulier hier in.

Saldo checken waspas

klik hier

Webshop waspas

Wil je je tegoed opwaarderen met korting? Klik dan op de 'prepaid card'. Het op te waarderen bedrag kan je later uitkiezen.

 

 

PROMOTIES

Spaar Zachte Knuffelkussens!

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Oliehandel

Oliehandel

Waspas

Waspas