WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

Spaar voor extra geld voor jouw voetbalclub!TotalEnergies is een samenwerking aangegaan met Voetbalmedia B.V. (=100% dochter van de KNVB) en wil hiermee een steun in de rug geven aan de voetbalclubs in Nederland dus ook aan jouw club!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij alle TotalEnergies tankstations, dus ook bij Tankstations Jongeneel, kan je een gratis spaarkaart, van de ‘TotalEnergies Club’,  krijgen. Voor elke getankte liter wordt hier een punt opgezet. Nadat je deze pas één keer gebruikt hebt kan je deze online registreren. Er wordt tijdens de registratie gevraagd of je ook wilt sparen voor een voetbalclub. Dit bevestig je en vervolgens kan je de keuze maken voor jouw club. Bij de FAQ bij TotalEnergies op de website vind je nog meer informatie.

Leuk voor jezelf en voor de voetbalclub!

Sparen doe je voor je club én voor jezelf! Want elke getankte liter levert nog steeds een clubpunt op voor jezelf en na registratie dus ook één extra voor jouw voetbalvereniging naar keuze. Aan het einde van het seizoen krijgt jouw voetbalclub het gespaarde bedrag door TotalEnergies Nederland uitgekeerd. Kijk voor het actueel gespaarde bedrag op https://www.voetbal.nl/clubactie.

29.03.2024

PROMOTIES

Spaar voor extra geld voor jouw voetbalclub!

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Oliehandel

Oliehandel

Waspas

Waspas