WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

Werken bij

 
Hou jij van een uitdaging? Bij onze tankstations is het elke dag weer anders.

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacatures;
Tankstation Ypenburg, Den Haag
Shopmedewerker | Fulltime
We zoeken een enthousiaste collega (m/v) die in onze shop zijn/ haar mannetje staat. Op dit drukke tankstation is er altijd reuring. Je draagt zorg voor een nette winkel, je werkt precies en het is jouw uitdaging om ervoor te zorgen dat onze gasten tevreden het terrein verlaten.

Medewerker Bakery | Fulltime
Dagelijks bereiden wij bij de Bakery van Tankstations Jongeneel de lekkerste broodjes, snacks en andere lekkere happen voor onze gasten. We zoeken ter uitbreiding van ons team een echte horecatijger die houdt van aanpakken en die zich niet snel uit het veld laat slaan. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en het is jouw uitdaging om elke gast een geweldige ervaring te bieden met de beste service en lekkerste broodjes uit de regio! 

Terreinmedewerker | Fulltime
Als terreinmedewerker heb je een hele afwisselende job op ons buitenterrein. Je wast auto's voor, je onderhoud het terrein en je zorgt dat de Carwash, Washboxen en Textile Wash netjes en gebruiksklaar zijn. Je werkt in een gezellig team. Je bent een mensen-mens en vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat onze gasten tevreden het terrein verlaten.

Service Station Duinoord, Den Haag
Shop/ bakery medewerker | Parttime (uren in overleg)
Op dit sfeervolle tankstation met bakkerij en textile wash is plaats voor een doortastende parttime medewerker die met een glimlach onze gasten voorziet van het beste advies over het lekkerste brood uit de regio. Je bakt het brood ter plekke af en draag je zorg voor de verkoop hiervan. Uiteraard is het assortiment groter dan brood alleen. Ook voor koffie, verse jus d’orange en andere frisdranken zoeken onze gasten ons op. Daarbij hebben we een klein assortiment autogerelateerde producten, passend bij de tankstation functie die deze locatie ook heeft. Tot slot voorzie je de gasten van advies over het wassen/ drogen en eventueel strijken van hun meegebrachte textiel. Kortom een veelzijdige functie die past bij iemand die het leuk vindt om met mensen om te gaan en die zijn of haar hand er niet voor omdraait om onze diverse klantengroep te bedienen. Spreekt deze functie jou aan? Druk dan op de link onderaan deze pagina om de sollicitatieprocedure direct te starten. 

Tankstation De Mors/ Tankstation Jongeneel, Leiden/ Valkenburg Z-H
Verkoopmedewerker -  Parttime (uren in overleg)
We zoeken een enthousiaste collega (m/v) die in onze shops in Leiden en Valkenburg ZH zijn/ haar mannetje staat. Je draagt zorg voor een nette winkel, je werkt precies en het is jouw uitdaging om ervoor te zorgen dat onze gasten tevreden het terrein verlaten. Spreekt deze functie jou aan? Druk dan op de link onderaan deze pagina om de sollicitatieprocedure direct te starten. 

Tankstation Stevenshof, Leiden
Terreinmedewerker | Fulltime
Als terreinmedewerker heb je een hele afwisselende job op ons buitenterrein. Je wast auto's voor, je onderhoud het terrein en je zorgt dat de Carwash, Washboxen en Textile Wash netjes en gebruiksklaar zijn. Je bent een mensen-mens en vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat onze gasten tevreden het terrein verlaten.

Open sollicitaties zijn uiteraard altijd welkom. 

Ga naar deze link om de sollicitatieprocedure direct te starten. Dit proces verloopt via een externe website.

PROMOTIES

Spaar boerderijvriendjes bij Total!

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Carwash tegoedkaart

Carwash tegoedkaart

Oliehandel

Oliehandel