WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

Opening tweede rijksweg locatie!

Tankstations Jongeneel opent tweede tankstation aan de rijksweg

Per 1 juli 2022 opent er een nieuwe locatie van Tankstations Jongeneel haar deuren en wel aan de A27 bij Nieuwegein. Het tankstation genaamd De Knoest is al jaren een begrip. Sinds begin dit jaar is dit tankstation in handen gekomen van AVIA Weghorst en zij hebben Tankstations Jongeneel gevraagd dit tankstation te exploiteren. Een mooie uitdaging, uiteraard, die wij vol enthousiasme aan gaan.

Tweede rijksweg tankstation
Begin dit jaar nam de familie Jongeneel het TotalEnergies tankstation aan de A44 nabij Sassenheim al over. Op dat moment wilden wij daar geen ruchtbaarheid aan geven wegens het overlijden van een collega. Tankstation De Knoest wordt daarom het tweede tankstation van Tankstations Jongeneel dat gelegen is aan een rijksweg.

AVIA en Hush
Met deze overname voegt Tankstations Jongeneel twee nieuwe merken toe aan haar netwerk. AVIA en Hush. Hush is hierbij het bakkerijconcept dat wij gaan voeren op deze locatie. Binnen dit Hush concept gaan we met lokale en dagelijks verse producten mensen laten genieten en tot rust laten komen. Neem daarbij de aandacht en service die wij als familiebedrijf graag meegeven aan onze gasten en dan kan het niet anders dan dat dit een mooie samenwerking wordt.

Tankstations Jongeneel
Door deze toevoeging aan het netwerk, heeft Tankstations Jongeneel 14 vestigingen. Waarbij de nadruk ligt op totaal concepten die de gasten bedient met optimale service en een geweldige beleving. 

 

02.07.2022

PROMOTIES

Spaar Zachte Knuffelkussens!

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Oliehandel

Oliehandel

Waspas

Waspas