WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

'Grab your bag' Mart-actie Valkenburg zh | Vind jij het tasje?

We gaan bijna van start met de 2e editie van de 'Grab Your Bag' Mart-actie. Nog even kort de uitleg over deze actie. Wij hangen vanaf maandag 11 september tot en met vrijdag 15 september elke dag een tasje op ergens in Valkenburg. Vind je dit tasje? Ga dan direct naar ons tankstation in Valkenburg en verzilver je prijs. Het tasje is namelijk alleen op de dag dat deze is opgehangen in te leveren.

Wat kan je winnen? De hoofdprijs is een jaar lang gratis textiel wassen en drogen bij de nieuwe Textile Wash machines in Valkenburg zh.  Daarnaast geven we ook was- en tankbonnen weg aan de gelukkige vinders. Het loont dus zeker om de komende week je ogen open te houden in en rondom Valkenburg. Succes!

Houd onze facebookpagina deze week in de gaten. Mocht de tas niet in de ochtend gevonden worden dan geven wij rond de middag een tip.

Gratis wassen en actievoorwaarden

Wat houd dit in? Komend jaar dus van september 2017 – augustus 2018 mag je elke maand 4 wassen draaien en drogen in onze mega grootte wasmachine van 18 kg in Valkenburg ZH. Het is de bedoeling dat de wasbeurten elke maand worden opgemaakt. Het is niet mogelijk om wasbeurten mee te nemen naar een volgende maand. Succes met zoeken! Medewerkers van Tankstations Jongeneel zijn uitgesloten van deelname. Er kan maximaal 1 tasje per persoon gewonnen worden. Wij maken een foto van de vinder voor onze Facebookpagina. 

 

08.09.2017

PROMOTIES

Verleidelijke zomergeuren bij TotalEnergies Tankstations Jongeneel!

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Oliehandel

Oliehandel

Waspas

Waspas