WELKOM BIJ TANKSTATIONS JONGENEEL!

Service Station Duinoord

 Welkom

 

Services

Brandstoffen

Vergaande service en een gemoedelijke sfeer. Dat is hoe wij het graag zien. U voelt zich thuis op het tankstation en komt graag terug!

Service Station Duinoord B.V. is een bijzondere locatie in het centrum van Den Haag. Op deze authentieke plek brengen wij verschillende services samen. Tanken - Brood en Textile Wash. Een combinatie die je niet vaak ziet maar die goed past binnen deze wijk.

 

- Brood
- Textile Wash
- Aftankservice aan de pomp
- Koffie
- Telefoonkaarten 
- Ochtendkranten
- Klanten toilet
- Verse Jus d'orange

         

  


 

Brood zoals vroeger

 

Wassen & drogen

Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat is brood dat smaakt zoals het bedoeld is!

Wat nog meer?
Het brood is gebakken met 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen E-nummers en is bereid met desem. Door het lange bereidingsproces zijn tevens de tarwe gluten beter verteerbaar voor mensen met een gluten intolerantie. Dit komt doordat 70% van de tarwe gluten worden afgebroken door het lange proces.

 

Binnen 50 minuten is uw was gewassen en dat tot 18kg per wasbeurt! In deze krachtpatsers wast u niet alleen de gewone was maar ook gordijnen, dekbedden en bijvoorbeeld shirts van het hele elftal. Klaar terwijl u wacht. Drogen van de kleding kan in de aanwezige drogers.

Strijken
Behoeft uw kleding een strijkbeurt? Ook een strijkplank en -bout zijn aanwezig. Meer informatie over de Textile Wash? Klik hier.


Betaalwijzer

Klantenservice

Alleen wanneer we op de hoogte zijn van uw opmerkingen en/ of klachten, kunnen wij er alles aan doen om u te helpen en dit tot volle tevredenheid op te lossen. Klik hier om ons klachtenformulier in te vullen.

 
 
 

Service Station Duinoord

Regentesselaan 56a,
2562 CT Den Haag
070 363 88 94
Ma t/m vrij 6.30 - 14.00 uur
Zat & Zon gesloten

ZIE OOK

FOTOS

PROMOTIES

Spaar Zachte Knuffelkussens!

SERVICES

Aanhangwagen-verhuur

Aanhangwagen-verhuur

Oliehandel

Oliehandel

Waspas

Waspas